Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، استفاده از تجهیزات جدیدی که ویژگی های دیواره رگ های خونی را تقلید می نمایند به محققان کمک نمود تا بتوانند خصوصیات فیزیکی در مهاجرت سلول های سرطانی و ارتباط سلول های عصبی با این فرآیند را بررسی نمایند. این مطالعات حاکی از آن است که سلول های سرطانی سیگنال های مکانیکی را ایجاد می کنند که می تواند پاسخی برای چگونگی ارتباط مولکول های سطح سلول ها و ایجاد مسیرهای سلولی پس از آن با یکدیگر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه از سلول های سالم و سلول های سرطانی استفاده شده است و هر دو این سلول ها دارای گیرنده هایی در سطح سلول می باشند اما سلول های سرطانی گیرنده های بیشتری را از سلول های سالم و طبیعی ایجاد می نماید. بنابراین سلول های سرطانی می توانند ارتباط بیشتری با رگ های خونی و شبکه پیوسته آن به وجود آورند در نتیجه تعداد بیشتری سلول سرطانی به نسبت سلول های سالم در این رگ ها قرار می گیرند. زمانی که از تعداد گیرنده های بیشتری در سطح یک سلول استفاده گردد، باعث می شود این سلول بتواند ارتباط موثرتری را با محیط اطراف خود داشته باشد. مثلا سلول های سرطانی با داشتن این گیرنده ها در سطح خود می توانند ضربات شدیدتری را به رگ های خونی وارد آورند. در نتیجه این ضربات رگ های خونی نیز به بافت و اندام های اطراف خود فشار می آورند. این فشار می تواند 200 برابر قوی تر از سایر نیروها در رگ های باریک خونی و مویرگ ها باشد. تا به حال اهمیت این نیروهای مکانیکی در مهاجرت سلول های سرطانی یافت نشده بود اما مطالعه حاضر نشان داده است اعمال نیروی بیشتر به رگ های خونی به سهولت در مهاجرت سلول های سرطانی کمک می کند. گیرنده ای که در این مطالعه از آن استفاده شد یک نانوسنسور بوده است که در مرکز نانوتکنولوژی دانشگاه UCL لندن طراحی شده بود. با استفاده از آن می توان ارتباط سلول های مختلف در بدن را بررسی نمود و این روش را جایگزین PCR برای بررسی تاثیرات سلول های سرطانی بر رسپتورها نمود. علاوه بر این محققان در مطالعاتی نشان داده اند با استفاده از همین گیرنده ها، سلول های سرطانی می توانند یکدیگر را شناسایی نموده و با یک ساختار یکسان به رشد خود ادامه دهند. این سلول های سرطانی می توانند به حالت خوشه ای در بیایند. حتی زمانی که دو خوشه به یکدیگر برخورد می کنند این سلول ها به یکدیگر فشار می آورند در نتیجه باعث افزایش بروز خصلت های سرطانی می شوند.

این مطالعه می تواند مسیر جدیدی را برای جلوگیری از پخش شدن سرطان در اختیار محققان قرار دهد و با کنترل نمودن این فرآیند می توان به عدم پیشرفت سرطان کمک نمود.

انتهای پیام/

169 / 159 سلول سرطانی بافت بدن رگ خونی سرطان سینه مولکول

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلول سرطانی بافت بدن رگ خونی سرطان سینه مولکول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۸۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود

به گزارش قدس خراسان، اکران فیلم سینمایی تمساح خونی با حضور جواد عزتی، عباس جمشیدی‌فر، الناز حبیبی و شبنم قربانی در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۹ در پردیس سینمایی اطلس برگزار خواهد شد.

در خلاصه داستان تمساح خونی آمده است «ما می‌خوایم بزرگترین قورباغمونو قورت بدیم! طعمه بزرگ، دردسرای خودشو داره، ولی ما قراره بدون خون و خونریزی شکارش کنیم؛ آخه ما از تمساح‌ها باهوش‌تریم...!»

این فیلم در چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم اول را برای جواد عزتی به ارمغان آورد. 

علاقه‌مندان به حضور در این اکران‌های مردمی می‌توانند به مراجعه به سامانه‌های اینترنتی فروش بلیت سینما، بلیت‌های خود را خریداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود