Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل آموزشی گفت: کتاب‌های کمک آموزشی صرفا فقط باید از کانال آموزش و پرورش رد بشود. این کتاب‌ها عملا کتاب‌هایی هستند که صرفا افرادی در آن سود می‌برند و نمی‌توانند برای دانش آموزان موثر باشند و هول و هراسی را بین دانش آموزان ایجاد کرده که حتما باید آن‌ها را بخرند و بخوانند و این باعث می‌شود از اصل و اساس آموزش که در مدرسه است باز بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 00:49 - 17 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۴۰۷۴

بهناز شهنواز، کارشناس مسائل آموزشی و دکترای برنامه ریزی درسی در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره افت بزرگ کتاب‌های کمک آموزشی گفت: کتاب‌های کمک آموزشی صرفا فقط باید از کانال آموزش و پرورش رد بشود. این کتاب‌ها عملا کتاب‌هایی هستند که صرفا افرادی در آن سود می‌برند و نمی‌توانند برای دانش آموزان موثر باشند و هول و هراسی را بین دانش آموزان ایجاد کرده که حتما باید آن‌ها را بخرند و بخوانند و این باعث می‌شود از اصل و اساس آموزش که در مدرسه است باز بمانند.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه افزود: اگر قرار باشد کتاب کمک آموزشی به دانش آموزان ارائه شود باید حتما ضمیمه کتاب درسی باشد و از طریق آموزش و پرورش بین دانش آموزان ارائه شود و نه اینکه از طریق موسساتی که نظارتی بر آن‌ها نیست بین دانش آموزان ارائه شود.

شهنواز در ادامه گفت: چون نظارت درستی روی این کتاب‌های کمک اموزشی صورت نمی‌گیرد و برنامه ریزان درسی روی آن‌ها نظارت ندارند ممکن است این کتاب‌ها آسیب‌هایی را برای دانش آموزان و نسل جدید به دنبال داشته باشد. بعضا می‌بینیم که دانش آموز به حدی کتاب تست زنی دارد که اصل کتاب درسی که اصل کتاب درسی که از کانال برنامه ریزان درسی رد می‌شود مغفول می‌ماند.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه با بیان اینکه دانش آموز با رویه فعلی به سوی کتاب‌های تست زنی هدایت می‌شود افزود: این موضوع باعث می‌شود که دانش آموز هنوز چارچوب اولیه را فرا نگرفته به صورت طوطی وار برخی مسائل را فرا بگیرد اگر قرار است کتاب کمک آموزشی به دانش آموز ارائه شود باید کتاب از فیلتر آموزش و پرورش و برنامه ریزان درسی متبحر بگذرد.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه با انتقاد از وضعیت فعلی گفت: باید کسانی که انواع کتاب آموزشی مختلف تولید و نشر می‌کنند پرسید از چه کانالی رد شده اند؟ آیا برنامه ریزان درسی روی آن‌ها نظارت داشته اند یا خیر؟ آیا توانسته اند هدف‌های آموزشی را دنبال بکنند یا نه؟ چون نظارت روی کتاب‌های کمک آموزشی نیست و از طریق خود متخصصین در امر آموزش و پرورش ارزیابی روی این کتاب‌ها صورت نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: توضیحاتی در مورد نماز متفاوت رهبر معظم انقلاب برای سپهبد شهید قاسم سلیمانی

شهنواز در ادامه گفت: برخی افراد موسساتی تاسیس کرده اند و با کتاب هایشان فقط اضطراب در دل دانش آموزان ایجاد می‌کنند.

این کارشناس مسائل آموزشی در ادامه گفت: این کتاب‌ها به اصل آموزش ضربه می‌زنند و به ضرر دانش آموزان هستند و دانش آموزان باید اول اصول اولیه کتاب درسی مثل دینی، معارف، فارسی و عربی و... را بیاموزند و بعد کتاب آموزشی جداگانه به آن‌ها ارئه شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش کتاب کمک آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی

محمدکاظم رحیمی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد  مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر گفت: با همت و همدلی دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت و تلاش دانش آموزان یزدی، استان یزد توانست برای سی امین سال پیاپی رتبه اول قبولی در کنکور سراسری را کسب کند.

وی افزود: همچنین دانش آموزان یزدی در کنار کنکور توانستند در مجموعه مسابقات کشوری پنج و هشت گانه دانش آموزی حائز رتبه برتر شوند. 

رحیمی نژاد اظهار داشت: تحقق اسناد چند ساحتی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، موضوع مهم و حرکتی روشن و دقیق است که تاکنون در استان در این زمینه اقدام شده و ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی