Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس جمهور گفت: ما از سرمایه گذاران داخلی و خارجی می‌خواهیم که در استان سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری کنند زیرا این استان ظرفیت های بسیار خوبی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور امروز در سی و امین هفته از پویش الف - ب، ایران در استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و خراسان رضوی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان  این ظرفیت را دارد که در آن از نیروگاه‌های بادی استفاده بیشتری برای تولید برق شود، گفت: استفاده از نیروهای تجدیدپذیر امروزه در سطح دنیا از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خط انتقال برقی که امروز به میزان ۲۷۰ کیلومتر افتتاح می شود برای مردم استان سیستان و بلوچستان و برای توسعه زیرساخت‌های این استان از اهمیت بالایی برخوردار است، از این رو  ما از سرمایه گذاران داخلی و خارجی می خواهیم که در این استان سرمایه گذاری کنند زیرا این استان ظرفیت های بسیار خوبی دارد

وی همچنین در ادامه این مراسم با بیان اینکه مردم عزیز خوزستان حق بزرگی بر گردن ما دارند که یکی از این مسائل مهم ،دفاع مقدس ۸ ساله است که کار بزرگی در آن دوران انجام دادند،گفت: هر کاری از دست ما بر بیاید و برای آنها انجام دهیم بسیار کم است.  باید این زحمات بزرگ و فداکاری‌های عظیم مردم دلاور خوزستان را جبران کنیم.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا، مهر و تسنیم بخوانید؛ 

* صنعت برق چه قدر زیرساخت تولید، تحول و رفاه مردم است، اگر  به سال های قبل مخصوصا در روزهای جنگ تحمیلی برگردیم، روزهایی بود که مردم چند ساعت برق نداشتند، یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم این بوده که در تابستان قطعی برق نداشتیم یا اگر بوده موارد معدود و کوچکی بوده است.

* هر کجا مردم وارد کار شوند و همکاری کنند، به نتایج فوق العاده دست می یابیم، در سال های اخیر ما به طور متوسط سالی ۲۵۰۰ مگاوات برق به ظرفیت تولید برق اضافه کردیم در طول این دولت و انشاالله تا پایان این دولت به حدود ۲۰ هزار مگاوات برق جدید و شاید یک مقدار بیشتر خواهیم رسید.

* این در حالی است که آغاز انقلاب کل ظرفیت برق کشور هفت هزار مگاوات بوده است و این نشان می دهد به اندازه کل برق رژیم گذشته ما سه را برابر در این دولت برق تولید کردیم که این کار بسیار ارزشمندی است.

*{ با اشاره به کاهش تلفات برق به رقم ۹درصد}: علاوه بر این شاهد هستیم که پایداری شبکه ما اضافه می شود اتصال برق ما با همسایگان در حال انجام است و روستاییان ما در حال استفاده از برق هستند.

* دولت تدبیر و امید برق رسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به پایان رساند یعنی در کشور روستای ۲۰ خانوار نداریم که برق نداشته باشد و الان به فکر روستاهای ۱۰ خانوار هستیم که برق دار شوند. این که ما در هر ماه ۳۵ روستای ما به شبکه برق متصل می شود بسیار مهم است. دولت تدبیر و امید دولتی بوده که در تمام زمینه ها آب برق گاز ارتباطات راه و آموزش در روستاها تحول ایجاد کرده که قابل مقایسه با دولت های قبل نیست.

*{ در واکنش مجدد نسبت به طرحی که روز گذشته مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و توسط رئیس مجلس به وی ابلاغ شد}: بگذارید با حوصله، تحمل، خردورزی و آن‌هایی که تجربه بیست و چند ساله در این امر دارند و در دیپلماسی موفق بودند و در دیپلماسی بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند، کارشان انجام بدهند. البته ما می‌دانیم هر قوه‌ای هر کاری می‌کند با نیت خیر است، اما با هم مشورت کنیم، همفکری کنیم و کارها را دقیق‌تر و پخته‌تر پیش ببریم.

* همه آنهایی که در کشور مشغول خدمت هستند چه در  مجلس چه قوه قضایی و چه در نیروهای مسلح همه دست به دست هم دهیم و به دنبال ایجاد امید باشیم، عجله نکنیم، هول نشویم اگر دولت موفقیتی به دست آورد آن را به شما تقدیم می کنیم، پس هول نکنید، دست همه را می بوسیم آنهایی که مردم و ملت را کمک می کنند. 

* آنهایی که چشم ندارند خدمات دولت را ببیند مقداری دقیق شوند و ببینند  که دولت  چه خدماتی را در این سال ها داشته است هم کشور را مدیریت کردیم و هم بدترین سیل و زلزله را اداره کردیم، تحریم را در ۹۸ مهار کردیم. امروز شرایط مهار کرونا در ایران نسبت به کشور های پیشرفته غربی بدتر نیست بلکه بهتر است و با یک برنامه ریزی خوب توانستیم شرایط را کنترل کنیم.

تکمیل می شود...

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال 1402، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر 3 ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از 5 سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و ... به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان